26-05-2018

NM

sølv til Nina

 I weekenden 26.-27. maj afholdtes der JUDO Nordiske Mesterskaber 2018 i Frederiksborghallen i Hillerød.    Hillerød Judoklub, Helsingør Judoklub og Brønby Judoklub, stod som arrangør for stævnet, hvor over 500 kæmpere deltog.
Fra Judoklubben  Mitani deltog 3 kæmpere.
Senior  Sif Bouju  - 57kg
U18  Nina Dobel  - 63kg
U18 Magnus Rosenkvist  - 46

Den første som var I kamp var Nina Dobel, som deltog ved sit første NM. Hun kom godt fra start og vandt sine første 3 kampe,  hvorefter hun skulle kæmpe om at komme i finalen. Også her vandt Nina. Finalen blev kæmpet mod en Finne, som var lige lidt for stærk til Nina, men en flot og velfortjent sølvmedalje ved sit første NM.
Magnus  havde 3 kampe. Den første kamp blev desværre tabt efter at have været i golden score.  Nu lå der lidt pres på Magnus, som skulle vinde sine næste 2 kampe for at komme videre. Anden blev vundet, men desværre tabte han den 3 kamp og her sluttede NM for Magnus.
Sif  havde nogle af de længste kampe. Da hun måtte ud i golden score i begge kampe, som desværre ikke  faldt ud til hendes fordel, selvom hun kæmpede hårdt for at få point. Søndag kæmpede Sif også med i holdturneringen på den danske hold, hvor hun bl.a. vandt over den Finne hun tabte til om lørdagen. Det danske hold tog sølvet ved NM team turneringen. 

 

 

Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/NM2018 (3).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/NM2018 (8).jpg) i oprindelig størrelse. Klik for at vise billedet (/cm2/albums/userpics/NM2018 (10).jpg) i oprindelig størrelse.